Bårebilene brukes ved all frakt av den avdøde. Det kan være fra dødssted til sykehus eller til vår kjøl på byrået, for levering av kiste til Hurtigruten og flyplassen, og ved begravelser og kremasjoner. Vi bruker også bårebilene når vi henter avdøde ved sykehjem og institusjoner. 

Vi vet at for en del familier som har mistet noen, betyr det mye hva slags bil som tas i bruk i begravelsen. Derfor har vi tre ulike bårebiler å velge mellom. Vi har valgt å bruke hvite biler, noe vi får mange positive tilbakemeldinger på. Den døde fraktes alltid på en verdig måte, med sikkerhet og trygghet i førersetet. Det gjelder uansett hvilken bil dere velger. 

Vi har alltid livssynssymboler på biltaket, dette er vi pålagt. Det kan være et kors, humanetisk, halvmåne, Davidstjerne og blank. Vi bruker det symbolet som dere måtte ønske.

Vi har ulike bårebiler å velge mellom: 

Tesla Model S spesialbygget

Som en av få begravelsesbyråer i verden kan vi tilby Tesla som bårebil. Dette er et miljøvennlig alternativ med elektrisk drift. Det er også en stillegående og eksosfri bil, noe som mange føler kan gi verdighet og ro når den avdøde skal fraktes til gravstedet eller krematoriet. I de tilfellene hvor man kjører til grav med følget gående etter bårebilen er det ekstra fint at bilen ikke har eksos. Dette er neste generasjons bårebil, og er en viktig del av vår satsing på miljø. 

Mercedes GLS

Dette er en klassisk begravelsesbil. Vi har valgt en stor firehjulstrekker med god plass til båre. Det kan bety noe for en familie at den de er glad i fraktes på en staselig måte.

Denne bårebilen er stilfull og majestetisk. Denne har en grom V6 dieselmotor.

Mercedes GL 

Denne typen bil brukes mye som bårebil, et sikkert og godt alternativ. Mercedes er et trygt valg. Bilen er romslig og komfortabel og med plass til kiste og blomster. Vi opplever at flere liker denne bilen fordi den er mindre fremtredende enn de store bilene våre, samtidig har den tysk eleganse og klasse.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å velge den rette bårebilen.