,

Stig Roar Eivin Strøm

Jeg har stridd den gode strid,
fullført løpet og bevart troen.

Bisettes i Sállir seremonihus,
Tromsø krematorium,
torsdag 21. april kl. 14.00

Minneord

Det var hyggelig å bli kjent med deg. Vi hadde en god tid sammen de 10 månedene du bodde hos meg. Nå er du hos gud, og er der forever. Takk for alt!

Yngve Olsen

Hvil i fred.

Heidi Eilertsen

Onkel du onkel du var en spesiell type som alltid passet på meg å viste bestandig en god side av deg til meg. Du sa bestandig at jeg var din favoritt niese å var din familie❤️ Takk for alle samtaler å kaffen vi tok sammen. Nå drikker du nåkk kaffe sammen med pappa som du å var veldig glad i❤️ Nå er smerter å lidelser over å du kan leve ett problemfritt liv sammen med di som alt er i himmelen ❤️ Fred over ditt minne

Din favoritt niese Tonje Jeanette Vinje

Takk for alt Stig,❤ vi hadde mange fine stunder ilag, fra 1981-1984, gode minner lever for alltid, hvil i fred min venn❤

Thor-Asgeir Haug

Du har alltid vært sterk i Guds Ord, og ofte delt Jesus uavhengig hvordan du selv hadde det. Livet ditt har ikke vært lett. Ofte led du både psykisk, fysisk og havnet i omstendigheter du ikke ønsket. Likevel har du bevart troen og hatt en sterk og dyp innsikt i Guds nåde og hvem Guds nåde er. Du har formidlet Guds evangelium når det var åpent for det og mennesker har blitt frelst og helbredet. Men vårt høyeste ønske for deg er at du skulle ha det bra, på alle livets områder her på jord. Nå er du reist hjem til Faderen. Det gamle er borte og alt er blitt nytt. Hvil i fred hos Jesus, Stig.

Ihary og Svein Harald

Hvil ifred, takk før mange gode minner og et fint vennskap. Sov godt

Sondre Wilhelmsen

Du har alltid vært i mitt hjerte. Der vil du alltid være. Hvil i fred, pappa.

Aino Helene Strøm

Troen på Jesus har bært deg gjennom mye i livet og har ført deg inn i evigheten sammen med Han. Takk for mange gode samtaler,

Wenche og Magne

Åp 21,4
Han skal tørke bort hver tåre fra dine øyne, og døden skal ikke være mer, heller ikke sorg eller skrik eller smerte. For det som en gang var, er borte.
Nå har du lagt igjen hansken og er endelig hjemme hos Faderen. Takk for gode samtaler på OKS og spes vil jeg minnes samtaler om Guds nåde Tusen takk. Hvil i fred og på gjensyn.

Za

Du var der for meg først, og var med på å berge meg da jeg var lengst nede. Jeg fikk gitt noe tilbake da du satt inne. Men det ble også ofte du som oppmuntra meg da jeg var på besøk. Vi var venner og holdt kontakt i over 30 år. Det var vanskelig i perioder, for det gikk jo opp og ned. Men oppturene veier tyngst. Og det var godt å treffe deg igjen nå i mars og å feire bursdagen din sammen. Du var svakere, men du hadde fortsatt tro, håp og humor i behold.
Takk for alt, Stig, og hvil i fred !

Paul Erik Norton

Takk for mange gode stunder, Stig. Noen utfordringer gjennom livet, men troen og vennskapet ble bevart. Hvil i fred.

Bjørn Spolèn

Du var altid venlig å hjelpsom mot mæ,vil minnes deg med varme tanker,håper du har fott det godt der du e no.Hvil i fred.

Rigmor Sørensenm

Tente lys

  • Jørn

  • Siv Anita

  • Rita

  • Heidi Eilertsen

  • Tonje Jeanette vinje

  • Ihary og Svein Harald

  • Za

  • ?

Uttrykk dine kondolanser