,

Stein Erik Eriksen

Du har stille vandret bort,
og savnet vil bli tungt og stort.

 

Begraves fra Kroken kirke
torsdag 6. januar kl. 10.00

Grunnet koronasituasjonen
vil seremonien være
for nærmeste familie

Minnestunden avsluttes
på Vangberg gravlund

Minneord

Kjære snille, gode onkel <3 Takk for alt du gjorde for oss, og de fine turan du tok oss med på. Det vil aldri bli glemt. Hvil i fred.

Frida

Ditt varme smil vil for alltid være savnet. Hvil i fred Stein Erik.

Heidi Angell Jakobsen

Kjære Stein. Endelig får du hvile litt. Du har jobba hardt i ditt liv, takk for all innsats å glede du har gitt dæm rundt dæ. ❤

Christian Haugan

Kjære, flotte og omsorgsfulle Stein – takk for alt du ga og gjorde! Det va aldri en kjedelig ferie med dæ, aldri en kjedelig biltur, alltid noe å gjøre og alltid noe å lære bort. Du trengte bare noen som va interessert å lytte og forstå, så va resten gjort. Æ sett umåtelig stor pris på alt kunnskapen du trøkte i hodet mitt, og måten du formidla det på; å låne dæ et øret va min glede.

En gang hadde æ en moped som sto i Lødingen, mens vi bodde i Tromsø. Det va jo ikke noe særlig det, med lappen og alt klart, og ikke få kjøre mopeden sin. Der hadde nemlig Stein tenkt ut noe, omsorgsfull som han va. Løsninga va enkel; han kjørte til Lødingen på natta og returnerte samme formiddag mens æ va på skolen, med en stk moped. Va ikke noe stress å kjøre 9 tima i bil, samt bruke dagen på å fikse mopeden klar til æ va ferdig på skolen. Så ringte han; “Hei, kunne du komme å hjelpe mæ på verkstedet med noe?”, Æ; “nei, må fikse noen dela til mopeden, kan komme etterpå”, Stein; “ikke tenk på det, ta det seinere – kom no bare innom no”. Når æ kom sto Stein avventende med et lurt smil, og mopeden å gikk på tomgang, klargjort og nyvaska.

Det her e ett av mange eksempla som vise hjerte og omsorgen til Stein. Alle har ulike måta å symbolisere kjærlighet på, det her va en av Stein sine måta. Takk for all inspirasjon du ga mæ – spesielt måten du hjalp å høste tur, jakt og fiske-interessen min. Skal for alltid hedre dæ med tur i skog og mark, og æ vet du e med mæ i stjernehimmelen. Ser frem til å prates mer der <3 Minnan leve videre – for alltid. Takk for alt, og hvil i fred.

Magnus

Kjære goe snille svigerbror❤️ Du er dypt savnet❤️ Hvil i fred❤️

Bengt og May Tone

Vi ropte, flirte, kjefta og samarbeida dag ut og inn. Du hadde kunnskap som man bare kunne drømme om og løsninger på det meste. Æ vil bruke ordet UNIK om dæ!!
Du va den første æ så når æ kom på jobb og den siste man så før man dro. Det er tungt å komme inn på verkstedet uten dæ til stede og det er nok en følelse æ trur æ kommer til å føle på veldig lenge.
Men æ skal ta all den kunnskap og gleden du har gitt mæ med videre i hverdagen, Tusen Takk ❤

S ta
T rygg
E nestående
I nkluderende
N ydelig

Du blir aldri glæmt ❤
Hvil i fred kjære du

Rune Nilsen

Kjære Stein! fikk sjokk 2. Juledag når æ hørte at du va gått bort. Hver gang æ og Rune kom inn på verkstedet om det va lørdag eller søndag, mårra eller kveld, så va du der. Og du smilte alltid?
Hvil i fred❤

Mariell

Det e så ufattelig trist det her.. æ ser dæ for mæ hver dag, lattern og smilet ditt, det gode humøret! Æ e evig takknemlig for at æ e en av dem som fikk ha dæ som venn, men også kollega ❤ Det kommer aldri til å bli det samme på jobb uten dæ der.

Det e veldig tydelig kor mye du betydde for så mange, å det e fint å se kor mange som va glad i dæ ❤ Hvil i fred min venn, æ kommer aldri til å glemme dæ! Takk for alt ❤

Jack Idar Solli

Det er heilt ufattelig å forstå det hær Stein Erik <3 Du kommer alltid te å vær endel av mæ, både som vænn og arbeidskollega.

Som menneske va du heilt fantastisk. Æ kjenn ikke et anna menneske som va så kunnskapsrik og snill som du. Stort sett alt av problemstillinge, hadd du ei løsning på. Hadd du ikke det så bei du lettere irritert og sa:

"det vet nu væl ikkje æ"! 5 minutt etterpå så fikk man svaret fra dæ likevel <3

Æ har lært så mye av dæ. Både av arbeidsmoral og medmenneskelighet. Man kun alltid stol på dæ! Sa du at sveisinga på traktoren va ferdig på lørdags kveld, ja så va det ferdig! Sjøl om det krevde at du va på jobb heile døgnet.

Æ har enkelt og greit sett opp tell dæ Stein. Søkt kunnskap hos dæ fordi æ vest at du va den beste! Du vil for alltid vær den beste. Å fylle dine sko Stein, vil aldri vær mulig. Vi kommer ikke te å prøve på det heller.

Å hedre dæ e en selvfølge min venn <3 Vi e mange som sett igjen med historia og minna om dæ. Sjøl sett æ å ser på ett opptak som æ tok da vi va å jobba i Ramfjord I høst. Kor æ tvinga dæ tell å kle på dæ fallsikring når du sku kjøre plugg. Den sæla va brukt av en av vårres minste ansatte før dæ, å synet av dæ da du knekte dæ strak i ryggen med sællan heilt på skeiva….ja det va fantastisk 🙂 Både æ og du flirte lenge av den der <3 Æ har minna om dæ te fylle resten av mitt liv. Å det, e æ evig takknemlig for Stein Erik <3

Stort sett kvær gang vi møttes på ettermiddagen, kveld og natt på verkstedet, så endte samtalen med å prat om familie, vænna, ongan og barnebarn og kor mange det va <3
Å æ har alltid følt at det betydde en heil verden for dæ. En av de mange tingan som har gjort at æ har hatt så mye respekt for dæ. Du va så snill, kunnskapsrik og en veldig god samtalepartner. Samtidig som du hadde en arbeidsmoral som æ respekterte høyt med dæ.

Du klaga aldri! Du sa bærre "aaau" når det blir for ille, ingenting meir. Da du en dag sa tell mæ :"Dan, du syt nu aldri du heller", så følt æ at vi hadd en fin teng til felles. Å æ takka dæ for det!

Din aller kjæreste Oddlaug fikk sitte på din plass, da vi hadde minnestund på jobb <3 Den plassen kommer te å være hellig i lang tid fremover, ja for det e jo fortsatt din plass Stein <3

Hvil i fred min venn <3

Dan Olsen

Kjære Stein Erik? det var en ubeskrivelig tungt og trist beskjed æ fikk 2 jule dag. Æ klare enda ikke forstå at det faktisk har skjedd. Du betydde så mye for åss alle. Du va en fantastisk venn og kollege. Du kunne alt. Du lærte mæ så mye. Æ storkosa mæ når du fortalte om dine historier fra livet og arbeidslivet ditt. Du har opplevd så mye.
Det vil bli så tungt å komme tilbake på jobb uten deg. Smilte å va gla hele tia. Æ savne dæ så masse allerede. Min datter Lill-ann sa alltid at han Stein e så snill å morsom❤.

Sov godt mim gode venn og kollega⚘

Rudi Nicolaisen

Og når alt er forbi

høres ingenting lenger.

Ingenting.

Og det høres.

Hvil i fred kjære storebror ❤

Trine Lise

Kjære stein erik? Du va en mentor før mæ å sikkert mange andre, Du va et leksikon en med kunskap om alt, du va rett og slett unik. De e ingen som kan fylle dine sko. Hvil i fred med gode venn du vil bli savna❤

Jason

Dette er bare så ufattelig trist ? sov godt Stein ❤❤

Rita

Kjære Stein! Takk for vårt gode vennskap, takk for alt du hjalp meg med, takk for alt vi fikk oppleve sammen. Det tomrommet æ føle no, skal æ fylle med gode minner.
Kvil dæ no min gode venn.

Arvid

Du vil bli dypt savnet kjære, onkel ❤️Minnes alle de gode minnene vi har sammen..

Mathilde

Takk for alt Stein, og takk for at æ fikk bli kjent med dæ. Du va en utrolig fin fyr, å æ blir aldri å glemme dæ❤️ Sov godt❤️

Kenneth Tiller

Vil savne lattern og smilet ditt på Eidstranda!❤️ Du etterlate et stort tomrom, vi vil savne dæ så veldig masse.

Elisabeth

Kjære snille, kjekke og gode Stein. Oddlaug sin store kjærlighet. Ho va så frøktelig forelska i deg da du kom inn i livet hennes, du hadde alt, du kunne alt. Du va helt perfekt. Det va så fint, artig og trygt å bo i samme hus som dokker i Hansjordnesbukta. Eg blir aldri å glømme bryllupet dokkers da eg fikk være forlovern til ho Oddlaug og være nærmast dokker på den store dagen. Takk for alle gode minna. Det e utrolig trist at du brått forlot oss❤️ Du vil bli sårt savna av mange, kjære Stein.

Anne Nymo Trulsen

Kjære gode fine Stein ❤️??
Du sa bestandig tel mæ ‘kor du klage’. Å vet du ka, no skal æ klage på ordentlig! Det gjør SKIKKELIG ont det hær?. Så viktig som du e for oss, for mæ, en god samtalepartner og en man alltid kunne ringe til. For Oda, en stor trygghet og favorittperson. For Steinar, en bestevenn og en som faktisk forstod alle greiern i garasjen og delte interessen for det. Å ikkje minst for ho mamma❤️ mainn hennes som betyr alt og litt til❤️.

Æ forstår ikkje helt korsn vi skal gjøre det hær uten dæ. Æ ser dæ førr mæ hele tida, på godt og vondt. Det e tungt å akseptere det her… men æ e veldig gla for at vi fikk feira jul ilag og mange daga ilag med dæ i jula❤️
Hvil i fred Stein?? Du etterlate et stort tomrom og vi savne dæ så utrulig mye?

Lise

Takk for at vi fikk bli kjent med deg. Hvil i fred ?

Turid og Ulf

Kæm man no skal gå til å få sæ en liten whiskey oss? Kjære Stein.. Vi e i sjokk og ufattelig trist over at du har reist fra oss! Til vi ses igjen! Hvil i fred! ❤️

Steffen

Hvil dæ no, svigerbror?gode arbeidsjern❤?

Jøril

Kjære gode snilleste Stein❤️
Så altfor kort tid sku vi få lov å kjenne dæ, det kommer til å bli et stort tomrom i hjertet❤️
Hvil i fred

Lene

Kvil godt vår gode mann ❤️ Vil savne ditt gode smil og latter.

Otto

Så uventet og så ufattelig. Et flott menneske er borte. Hvil i fred.

Ragnhild & Cato

Kjære Stein.
Kvil dæ no, du vil bli dypt savnet og campen blir ikke det samme uten dæ.

Inger-Lise og Selmer

Savne e stort❤️ hvil i fred vårres kjære Stein?

Susanne

Tente lys

 • Martin Antonsen

 • Martin Antonsen

 • Madicken Blomqvist

 • Herman Myrvoll

 • Bjørnar

 • Ellen

 • Bjørg & Svein Høgset

 • Marith Øien

 • Johnny Wilhelmsen

 • Geir Inge Olsen

 • Lillemor og Harald

 • Magne Andersen

 • Unni K. Strand

 • Aino

 • Halvor Albrigtsen

 • Fredrik Lundamo

 • Anita B

 • Odda Johnsen

 • Trude og Tor Åge

 • Asta

 • Håvard sørgård hansen

 • Karla og Valter

 • Håvard

 • Marlene og Roy

 • Rita Johnsen Giske

 • Karianne Solvang

 • Markus Lundamo

 • Øystein og Audhild

 • Nina Norrie

 • Anette

 • Heidi Angell Jakobsen

 • Siw Johansen

 • Bjørn-Erik B Hansen

 • Anne Norrie

 • Lill

 • Elisabeth Storslett

 • Eirin Brattli

 • Steinar Isaksen

 • Rigmor Nilsen

 • Roar Ingebrigtsen

 • Wenche og Guttorm Sørensen

 • Britt Synøve Jensen

 • Silje Winnem ❤️

 • Vidar Brynildsen

 • Lill-Vera Pedersen

 • Bengt Pedersen

 • Ellen S. Sørensen

 • Geir Roger Myrvoll

 • Nils Harald Hansen

 • Lill Jorunn Eriksen ❤

 • Audun Libakken

 • Randi

 • Geir Morten Berger

 • Viveke

 • Einar og Jorunn

 • Wenche

 • Morten lamo

 • May Klaussen

 • Elisabeth Klaussen

 • Lill-Marlen

 • Inge H Johnsen

 • Sten Arild Johnsen

 • Marius Pedersen

 • Robert Sørensen

 • Stine Myrvoll

 • Stein Tore Øien

 • Ariel & Pia

 • Kjetil Vistnes

 • Mariell

 • Rune Nilsen

 • Kenneth

 • Jack Idar Solli

 • Dan Olsen

 • Trond Kristiansen

 • Karine Fjellstad

 • Kjetil Kaspersen

 • Frank Olsen

 • Ann-Marit Sivertsen

 • Oda?❤️?

 • Stig-Ole Lyngmo

 • Steinar

 • Morgan

 • Tor og Britt

 • Rudi Nicolaisen

 • Jan-Harald og Randi Rognli

 • Kent-Are

 • Rikard Solbakken

 • Inger-Lise Mortensen

 • Tonje

 • Anne-Liv og Ken-Ove

 • Karin Berglund Osen

 • Solveig og Arvid

 • Hilde

 • Jason

 • Torunn Rørbakk Seljevold

 • Torill hilbertsen

 • Else Marie Steindal (Sivertsen)

 • Karl-Martin Hansen

 • ❤️June

 • Reidun Larsen

 • Kjell Larsen

 • Liselotte

 • Karianne Solvang

 • Christian Slettnes

 • Anita G. Kristiansen

 • Sandra Kristiansen

 • Stig Kristiansen

 • Rønnaug Berglund

 • Stian A

 • Sissel A Gundersen

 • Rita Kristiansen

 • Sebastian

 • Anne Nymo Trulsen

 • Linn Stina Johansen

 • Ann kristin Øren

 • Inger- johannd Iverse

 • Ellen og Geir Myrvoll

 • Berit

 • Lillian og Stein Erik

 • Lise

 • Oda

 • Hilda Hansen

 • Ellinor

 • Camilla Stenhaug-Bendiksen

 • Truls Erlandsen

 • Jenny

 • Marion

 • Hugo Johnsen

 • Steffen LettÅHuske Kristiansen

 • Mirva Tunstrøm

 • Gunnhild Bårdsen

 • Sissel N

 • May

 • Trine Hilbertsen

 • Anita

 • Guri

 • Bente Dinessen

 • Kirsti og David

 • Kari Oline

 • Ragnhild & Cato

 • Roy Myrvoll

 • Lene

 • Rita Slettnes

 • Ann M Oppheim

 • Kristine Solberg

 • TG

Uttrykk dine kondolanser