,

Pia og Sigvald Johan Jenssen

Pia født 22. januar 1930
Sigvald født 22. oktober 1933

Begge døde 18. oktober 2022 på UNN

Ingen er med oss for alltid
tiden forsvinner så fort
men minnene får vi beholde
til lindring når savnet er stort

Bisettelse i Elverhøy kirke,
fredag 28. oktober kl. 14.00

Alle som ønsker å ta farvel
med mamma og pappa
er hjertelig velkommen

Minneord

Tenker på dere ofte❤️

Helga

Kjære Mamma og Sigvald! I dager er det to måneder siden dere døde. Savnet er stort.

Ann Hermansen

Der dere var i sinnet mitt er det nå et tomrom og en sorg. Men også en glede over at der fikk vandre sammen så gamle som dere var. Dere hadde ikke klart dere aleine. Det har ikke alltid vært like enkelt og greit, men jeg har kjent dere gjennom hele mitt liv, og synes det er trist men det hadde ikke vært så mye mer enn kunne ha hentet ut av livet i sofaen med TV og sporadiske sønner og døtre på besøk, vente på matservering fra kommunen, men hva vet jeg?
Kanskje jeg skal forklare hva som skjedde; Fadern skulle kjøre modern til tannbehandling på tannhelsesenteret ovenfor UNN. På veien får han smerter og sier han føler seg dårlig, et par minutter etter sier han at han ikke klarer kjøre mer. Modern ber han kjøre frem til klinikken, han gjøre det og parkerer. Så sveiver hun ned vinduet og ber om hjelp. Det får hun med munn til munn på Fadern hvorpå ambulanse kommer og han går til UNN. Der blir det gjenopplivning og videre innføring av stent i lysken som skal stoppe blødningen fra hovedpulsåren som har sprukket. Det tar lang tid, 4-5 timer, stetten er vanskelig å legge på plass og få til å feste seg inni pulsåra. Imens sitter modern, jeg og Bjørn utenfor Intensivavdelinga og venter på at han skal komme dit etter operasjon. Vi har det ok selv om tanken død roterer rundt i oss. Han kommer opp ferdig operert, bleik men kontaktbar. Modern tar han i hånden og gråter, sier du må ikke dø, jeg klarer meg ikke uten deg.
Så gikk det en og en halv uke med sykebesøk hvorpå modern bli funnet mandags morgen med stort hjerneslag og hjerteinfarkt. Ikke særlig kontaktbar… Hun havna på Slagenheten på UNN. Vi fikk stabla Fadern i en rullestol og kjørt han opp til henne og det blei nok et utrolig møte hvor Fadern snakket litt til henne, husker ikke hva han sa, men ha prøvde å holde humøret hennes oppe. Hun kunne ikke svare bare grynte og klarte knapt å åpne øynene. Han blei fort sliten og ba om å bli kjørt ned på hjertekirurgisk der han lå. Neste morgen døde han.
Senere på kvelden samme dag døde modern etter å ha fått stadig minde tilførsel av oksygen. Det var intet annet de kunne tilby henne, og vi syntes det var greit for en hjertesjuk 92 -åring så hun forsvant for oss ved 21-tiden samme dag. Og da er det bare oss igjen….

Tom Jenssen

Kondolere dere alle. En vanskelig dag.Sender dere varme tanker. Anne-Louise G. Haugland.??

Anne-Louise,kondolerer.?

Mor og far❤️Unner dere alt godt videre og tenker med glede på det jeg har av minner.

Helga

Kjære Pia og Sigvald, våre gode og hyggelige naboer fra Ryavegen 1, vår takknemlighet og minner vil alltid vare ved?

Jorunn Pettersen og Trine Jensen

Takk for gode minner,tante og onkel.

Lisbeth Flygel

Tente lys

 • Aida

 • Randi

 • Renate

 • Tom-Sigvald Jenssen

 • Helga

 • Medmenneske

 • Bjørn Are Jenssen

 • Jorunn Pettersen og Trine Jensen ?

 • Jon Hermansen

 • Ann Margareth Hermansen

 • Charles og Lill-Anita

 • Linda Flygel m fam

 • Lisbeth Flygel

 • Anne-Louise Giæver Haugland.?

Uttrykk dine kondolanser