,

Jarle Pettersen

Begravelse fra Målselv kirke torsdag 16. april kl. 12.00

Stille suser trærne rundt hjemmet du elsket.
«Farvel», nikker blomstene du vernet så tro.
«Takk», kvitrer fuglene du var så glad i.
Mildt hvisker vinden «sov nå i ro».

Minneord

Det er mange gode minner å berette. Jeg fikk muligheten til å ha Jarle som elev for å ta ham fram til sin første solo tur på fly. Jeg oppdaget en elev som tok alt med imponerende hurtighet. Etter 5 flytimer, måtte jeg medgi at Jarle var kvalifisert for sin første flytur alene. Som flyinstruktør var dette noe man ikke forventet da de fleste elever trenger rundt 15 timer før instruktør slipper de opp alene. Jarle fløy sin første solo tur og bestod denne med glans.
Etterhvert tiltrådte Jarle som leder i A/S Lufttransport. Denne stillingen hadde han i 3 år. I denne perioden fikk et skakkjørt selskap et skikkelig økonomisk løft som i høy grad var nødvendig.
For 2 år siden ble kontakten med Jarle gjenopptatt. Hans interesse for fly eksisterte fortsatt. Da Boeing 737 var klar på programmet, var det mange utfordringer. Etter utallige timer, klarte Jarle å fly 737 simulatoren til alle verdens flyplasser. Et instrument sertifikat krever 30 timer. Jarle lærte dette uten instruktør.
Å ha kontakt med Jarle, har vært en god opplevelse.Han hadde alltid en god replikk. Når Jarle er gått bort, føler man et stort savn og det vil vare lenge. De gode opplevelsene glemmer man aldri.
– Trygve Larsen

Tente lys

  • Bjørnar Pettersen

  • Vivian-Karin Skjellstad

  • Herman Myrvoll

  • Randi Edvardsen

  • Edd-Henning Edvardsen

Uttrykk dine kondolanser